Το "Διαδίκτυο" ανήκει στο δίκτυο των Ακαδημιών Δικτύωσης της Cisco (Cisco Networking Academy) που αναπτύσεται σε περισσότερες από 160 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο και εκπαιδεύει τεχνικούς και ειδικούς της πληροφορικής και των επικοινωνιών στις τεχνολογίες αιχμής.

Η διάκριση αυτή είναι ιδιαίτερα σημαντική και τιμητική για τα εκπαιδευτικά κέντρα του "Διαδικτύου", αφού η Cisco επιλέγει συνεργάτες που προσφέρουν ποιοτικές εκπαιδευτικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου. Το "Διαδίκτυο" πληροί τις αυστηρές προδιαγραφές της Cisco, παρέχοντας οργανωμένες εκπαιδευτικές υπηρεσίες και στελεχώνοντας το εκπαιδευτικό δυναμικό του με πιστοποιημένους από τη Cisco πτυχιούχους πληροφορικούς.

Ενότητες που προσφέρει η Ακαδημία Δικτύωσης της Cisco:IT Essentials: PC Hardware and Software Εκτύπωση E-mail

Η ενότητα αυτή καλύπτει τις βασικές γνώσεις σχετικά με το υλικό και το λογισμικό των ηλεκτρονικών υπολογιστών ενώ παράλληλα εισάγει τους εκπαιδευόμενους σε προχωρημένες έννοιες.

Περισσότερα...
 
CCNA Exploration Εκτύπωση E-mail

Η ενότητα CCNA Exploration απευθύνεται σε όσους θέλουν να εμβαθύνουν στον τομέα της δικτύωσης, καθώς διδάσκεται ένα ευρύ φάσμα γνώσεων και δεξιοτήτων: από τις βασικές έννοιες μέχρι τη θεωρία και την πρακτική εμπειρία που απαιτούν οι προχωρημένες εφαρμογές και υπηρεσίες.

Περισσότερα...
 
CCNA Discovery Εκτύπωση E-mail

H ενότητα CCNA Discovery απευθύνεται σε αυτούς που επιθυμουν να αποκτήσουν γνώση της λειτουργείας των δικτύων, να εξοικιωθούν με τις πρακτικές τους εφαρμογές και να θέσουν τις βάσεις για την ανάπτυξη των δεξιοτήτων που χαρακτηρίζουν τους επιτυχημένους επαγγελματίες στο χώρο της πληροφορικής και των επικοινωνιών.

Περισσότερα...
 
CCNP Εκτύπωση E-mail

Η ενότητα CCNP® της Cisco αφορά κυρίως όσους έχουν ολοκληρώσει το CCNA (ή κάποιο αντίστοιχο πρόγραμμα) και επιθυμούν να δικδικήσουν θέσεις διαχειρηστή δικτύου (network administrator), μηχανικού υποστήριξης ή συστημάτων 2ου επιπέδου (Level 2 support or system engineers), τεχνικούς δικτύων, κλπ.

Περισσότερα...
 
Διαφήμιση
Joomla Templates by Joomlashack