Η Ευφυής Εκπαίδευση ξεκίνησε ως δραστηριότητα έρευνας και ανάπτυξης των Ε.Ε.Σ. Διαδίκτυο. Σήμερα είναι πρωτοπόρος εταιρία στην παροχή εκπαιδευτικού εξοπλισμού, λογισμικού και εκπαιδευτικής υποστήριξης.

 

Η Cisco είναι κορυφαία εταιρία που οδηγεί την παγκόσμια αγορά τεχνολογιών ψηφιακής δικτύωσης και υποστήριξης ψηφιακών συστημάτων. Ο εξοπλισμός που κατασκευάζει αποτελεί τη δημοφιλέστερη και πλέον αξιόπιστη επιλογή των περισσότερων υπεύθυνων ψηφιακών συστημάτων (system administrators) σε ολόκληρο τον κόσμο και υπάρχουν στην καρδιά των περισσότερων υπολογιστικών συστημάτων. Η συνεργασία μας με τη Cisco και τις ακαδημίες της είναι τιμητική για μας και συνιστά παράγοντα πρωτοπορίας και εξέλιξης για την περιοχή μας.

 

Η ECDL Hellas, ελληνική εταιρία που κατέχει σημαντικότατη θέση στο Ίδρυμα ECDL και διαδραματίζει εξέχοντα ρόλο στη προώθηση των Προγραμμάτων ECDL, είναι ο πλέον δημοφιλής φορέας πιστοποίησης ανθρώπινου δυναμικού στον τομέα των δεξιοτήτων πληροφορικής, στη χώρα μας.

 

Ο εκπαιδευτικός οργανισμός Vellum Global Educational Services αποτελεί έναν έγκυρο και αναγνωρισμένο φορέα πιστοποίησης προσωπικού. Είναι αποκλειστικός συνεργάτης του τμήματος διεθνών εξετάσεων του Πανεπιστημίου του Cambridge (University of Cambridge International Examinations) για τα πιστοποιητικά πληροφορικής στην Ελλάδα και στην Ευρώπη.

 

Η KeyCERT είναι έγκυρος και αναγνωρισμένος φορέας πιστοποίησης δεξιοτήτων στην πληροφορική. Ο ελληνικός αυτός φορέας χαίρει πανευρωπαϊκής και παγκόσμιας αναγνώρισης.

 

Η ACTA είναι τεχνοβλαστός του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και αποτελεί αναγνωρισμένο και έγκυρο φορέα πιστοποίησης, στην Ελλάδα και το Εξωτερικό, στις δεξιότητες πληροφορικής.

 

Η γνωστή εταιρία "Γκιούρδας Εκδοτική" έχει προσφέρει σημαντικό έργο στην έκδοση εκπαιδευτικού υλικού για την εκπαίδευση δεξιοτήτων πληροφορικής.

 

Οι εκδόσεις Κλειδάριθμος έχουν σημαντική προσφορά στις εκπαιδευτικές εκδόσεις. Μεταξύ άλλων, διαθέτουν μεγάλη ποικιλία βιβλίων τεχνολογίας και πληροφορικής σε διάφορα επίπεδα.

 

Η INFOlearn είναι μία από τις πιο έμπειρες ελληνικές εταιρίες παροχής εκπαίδευσης και εκπαιδευτικής υποστήριξης στην πληροφορική.

 

Η learnSoft δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη εκπαιδευτικού λογισμικού και ειδικεύεται στην εκπαίδευση δεξιοτήτων στην πληροφορική και τις τηλεπικοινωνίες.

 
Joomla Templates by Joomlashack