Προώθηση και ανάπτυξη


PDF Εκτύπωση E-mail
Τηλεοπτικές Διαφημίσεις
Τρίτη, 12 Αύγουστος 2008 02:00

Η Ευφυής Εκπαίδευση smartedu.gr συνεργάζεται στενά με τα Ε.Ε.Σ. Πληροφορικής "Διαδίκτυο"¨. Σε αυτό το σποτ, που ξεκίνησε να προβάλεται το 2008, δίνεται έμφαση στη χρήση των διαδραστικών πινάκων SMART Board στις αίθουσες διδασκαλίας του "Διαδικτύου".

 
PDF Εκτύπωση E-mail
Τηλεοπτικές Διαφημίσεις
Τρίτη, 20 Μάιος 2008 02:00

Το τηλεοπτικό αυτό σποτ έχει προβληθεί σε διάφορους τηλεοπτικούς σταθμούς από την Άνοιξη του 2008 που ολοκληρώθηκε η παραγωγή του. Απευθύνεται στους ενήλικες (φοιτητές, επαγγελματίες, γονείς, κ.α.) για να τους γνωστοποιήσει την υψηλή ποιότητα, την οργάνωση και το ευχάριστο κλίμα που χαρακτηρίζει τα προγράμματα σπουδών των Ε.Ε.Σ. Διαδίκτυο. Ο χαρακτήρας από το σποτ των παιδικών προγραμμάτων αναλαμβάνει, εδώ, το ρόλο του ξεναγού.

 
PDF Εκτύπωση E-mail
Τηλεοπτικές Διαφημίσεις
Πέμπτη, 28 Φεβρουάριος 2008 02:00

Το τηλεοπτικό αυτό σποτ έχει προβληθεί σε διάφορους τηλεοπτικούς σταθμούς από τι χειμώνα του 2008 που ολοκληρώθηκε η παραγωγή του. Απευθύνεται στους μαθητές, τους έφηβους και τους γονείς τους και επιχειρεί να γνωστοποιήσει την υψηλή ποιότητα, την οργάνωση και το ευχάριστο κλίμα που χαρακτηρίζει τα μαθητικά προγράμματα σπουδών των Ε.Ε.Σ. Διαδίκτυο.

 


Joomla Templates by Joomlashack